Зам.кметът по строителството Миро Стоицев – Мире чукна 50 години, празнува с две софри в дивотинска кръчма – една за родата, друга за общинските служители-колеги

Мирослав Стоицев
Мирослав Стоицев

Зам.кметът по строителството на Община Перник Мирослав Стоицев – Мире ще празнува втори път рождения си юбилей, научи „За Перник“.

Стоицев, който отговаря за строителството в град Перник опъва голяма софра в кръчма в пернишкото село Дивотино. Там ще бъде събран актива на Община Перник – негови колеги от сградата на властта. Срещата е насрочена за привечер, след края на работното време.

Очакват се да присъстват и кмета на Перник Станислав Владимиров и другия зам.кмет Стефан Кръстев и шефове на отдели в Общината, бизнесмени и други.

Интересно е, че Мирослав Стоицев – Мире, става на 50 години тази година и празнува рождения си ден два пъти. Първият път е бил с роднини отново в кръчма в село Дивотино, но сега ще повтори софрата с колегите си.

Очаква се едната част да го уважат по-обилно, но другите ще си тръгнат по-рано, научи „За Перник“.

Тази година Миро Стоицев – Мире се поглези с нова придобивка – автомобил „Мерцедес“ от 90-те години, серията с която се возеха мутрите от прехода. Това е второто ретро возило в гаража на зам.кмета.

Ако на рождения му ден станат изцепки, интересни моменти или нещо, което трябва да знаете, „За Перник“ е поставил свои хора там и ще ви информира.