МНОГО СМЯХ В ПЕРНИК: Комеди клуб представя неволите на един баща женен с три деца на 25-ти октомври в Двореца на културата

Комеди Клуб Представя: “Женен с три деца” – стендъп комеди шоу на Сашо Деянски

Женен с три деца” е стендъп комеди шоу посветено на модерните неволи на един баща и съпруг. Със своя неподправен хумор и самоирония Сашо Деянски разказва истории, които всяко семейство познава до болка, като представя нелепата и забавна страна на всяка ситуация.

Шоуто е посветено на всеки, който е бил, е или мисли да бъде част от едно (не)обикновено семейство.

Можете да се смеете заедно на 25 октомври в Дворец на Културата Перник.

Билети за събитието можете да откриете ТУК!

Женен с три деца” ще обиколи няколко града в страната като ще се докосне до всеки, който иска да се смее с глас на приключенията, стоящи зад това да си родител на пълни обороти.

От студентския живот в големия град до памперсите, детските градини и кариерното развитие ще представи Деянски в “Женен с три деца”.

Александър Деянски е неизменна част от Комеди Клуба от 2016 г., когато за пръв път се явява на Open Mic вечер. След много усилена работа и безброй шоута зад гърба си, той става и резидент на Комеди Клуб София. Хуморът му е неподправен и оригинален като това го прави един от най-разпознаваемите имена в българския стендъп.