ДОБЪР старт на учебната година! Звезди се събират на концерт в ПЕРНИК заради Роси, бореща се с левкимия. Понеделник в 19.00ч. в зала Борис Гюдеров. Нужни са 160 000лв. за трансплантация на стволови клетки

Торино и Пашта, Лидия, Адам, пернишката народна певица Жени Мартинова и други ще бъдат част от благотворителния концерт, който приятели на перничанката Росица Иванова организират за да се съберат средства за нейното лечение.

Концертът ще се проведе на 16.09./понеделник/ от 19:00 ч. в зала Борис Гюдеров. Билети ще могат да бъдат закупени на място преди концерта. Допълнително ще бъде подадена и информация за обекти в града, в които ще могат да се закупят билети.

Росица Иванова спешно се нуждае от нашата помощ, за да пребори тежката диагноза Остра миелоидна левкимия. Лечение за болестта има. То вече започна в клиника в Турция. Сумата за трансплантацията на стволови клетки, обаче е непосилна за семейството на Роси. За него са нужни над 160 000 лв.

Близките на Роси вече са започнали и две други кампании, които можем да подкрепим, за да помогнем на съгражданката си.

Всеки който желае може да изпрати SMS на номер 17 777 с текст DMS ROSIhttps://dmsbg.com/30951/dms-rosi/
Дарение може да бъде направено също и в кампанията на фондация „Павел Андреев“ – https://pavelandreev.bg/campaign/nov-jivot-za-rosica

Росица има и дарителска сметка, по която могат да бъдат превеждани средства:
IBAN: BG67UBBS80021065198150
Титуляр Росица Миткова Иванова