СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА: Глад за медицински сестри за Перник и София, заплата – 1500лв. 4 бона месечно се дават за арматурист и дърводелец

Екип от пет медицински сестри на месечна работна заплата от 1500лв. търсят в град Перник. Обявата е качена в Бюрото по труда, а изискването е кандидатите да са с висше образование – здравни грижи. Търсят се и 5 санитари с основно образование на 933лв. работна заплата.

Медицински персонал се търси и за работа в град София.

Една медицинска сестра за работа се търси за 120лв. на дежурство. Пет са свободните работни месста за санитари, като месечна заплата е малко по-голяма от тази в Перник – 1300лв.

Малко преди старта на учебната година, пернишко училище има нужда от учител по биология на заплата 1886лв. Крайният срок за кандидатстване за тази длъжност изтича днес. 

В Радомир търсят учители в група за целодневна организация на учебния ден от 5 до 7 клас, а заплатата е в размер на 1867лв.

Доро възнаграждение от 2600лв. се предлага за куриери на територията на Перник и София, като свободните работни места за тази длъжност са пет.

Най-високите работни заплати, предложени в Бюрото по труда са в размер на 4000лв. месечно  – за дърводелец и арматурист. Изискването е за средно образование. Работата е за Перник и София.

Вижте пълният списък на свободните работни позиции : Free_SRM_11.09.2024