Защитникът на Славата Георги Янев с тежка контузия. С два крака Н.Дичев от Дунав събори грубо Янев на тревата и го нокаутира така, че радомирецът не може да тренира за следавщия мач на Струмска слава. Треньорът В. Димитров: Не бях виждал подобно нещо!

Георги Янев пропусна тренировката в понеделник. Причината е изключително грубото нарушение, което извърши Николай Дичев от Дунав (Русе) по време на мача от изминалия 8 кръг на Втора лига (0:0).

Десетина минути преди края Дичев влезе остро и с двата крака в краката на Янев, който получи лекарска помощ, опита да се върне на терена, но впоследствие бе заменен принудително, съобщават от ФК „Струмска слава“ – Радомир.

В следващите няколко дни ще бъде следено състоянието на полузащитника на Славата и дали ще бъде готов за домакинството срещу ФК Ловеч.

„Наистина много тежко и грубо нарушение. Странното е, че се получи в центъра на терена – нямаше нито опасна атака, нито нещо предвещаваше такова действие на противниковия футболист. Отдавна не бях виждал подобно нещо…“, коментира старшията на Струмска слава Владимир Димитров.