Перничанин издирва свидетелка на тежко ПТП с участието на майка си. Младежи с БМВ се врязват в колата на жената, а след това бягат от произшествието, вместо да окажат помощ. ДРУГИ ТВЪРДЯТ: Това е лъжа, не са избягали!

Снимката е илюстративна

Перничанин издирва свидетелка на тежко ПТП с участието на майка си. Теодор е пуснал пост във фейсбук с надеждата да открие жената, станала свидетел на катастрофата. 

Мелето се случва на 5-ти септември в късните часове на деня на околовръсното в град Перник. Тогава лек автомобил БМВ се врязва в автомобила на майка му с наддопустимата скорост от 80 км/ч.

По думите на перничанина БМВ-то деформира колата на майка му и откъсва три метра мантинели. Във въпросното БМВ са се возили младежи, които вместо да окажат помощ на пострадалите, избягали от местопроизшествието.

На ПТП-то става неволен свидетел младо момиче, която в този момент предприема маневра за изправарване. Момичето няма пряко участие в катастрофата, но точно нея издирва перничанина, заради това, че е свидетел на катастрофата.

След като публикувахме призива на Теодор, запознати със ситуацията остро реагира на това, че момчетата от катастрофата са избягали от местопроизшествието. В коментари се спомнава, че всъщност участниците в ПТП-то са стояли до късно, а момчето , което е шофирало БМВ-то дори е помогнало на жената.

Каква е истината? Предстои полицията да си свърши работата.

Ето какво пише Теодор: 

Ето какво пишат в коментарите :