Политически скандал в Перник! Представителят на Слави Трифонов и ИТН скочи на важно заседание! Петър Костадинов от ИТН настоява: ‘Не съм трети пол!’ – кой да предположи, че това е по-важно от политиката?

Представителят на партия „Има такъв народ“ в Перник Петър Костадинов се е притеснил да не му объркат пола , научи сайта „За Перник“.

По време на консултациите на партиите за определяне на състава на Районната избирателна комисия в Перник е станал скандал , в който е преправян протокола от заседанието , поради страх от грешно тълкование на пола на един от представителите на партиите – този на Петър Костадинов от „Има такъв народ“.

По време на консултациите за определяне състава на РИК Перник се е попълнил протокол от заседанието, който преди да бъде финално подписан от представителите на партиите, им се предоставя за да нанесат своите забележки. Протоколът е бил одобрен от почти всички представители на партии, само че представителя на ИТН Петър Костадинов е предявил поправка с репликата:

Дребна корекция правя. Гледам, че пред всички имена на участниците стои думата господин, пред името на Емил Костадинов от ГЕРБ – инженер, а пред моето и на колегата от Величие – нищо няма. Ние все пак не сме от третия пол. Нека и пред нашите имена пише господин, а аз също съм и инженер”, сопнал се Петър Костадинов.

Явно всичко останало е наред и от цялата политика , човека се е притеснил само за половото възприемане на личността му. Да не би някой като прочете името Петър Костадинов да го помисли за жена или нещо друго. Така ,че в края на този материал ще уточним,че човека е господин. Даже и инженер, като Емил Костадинов от ГЕРБ. Все още не знаем дали е и актьор или музикант, че е от шоуменската партия ИТН. Ама това не му е първата партия , така че може да е спортист – спринтьор от партия в партия или пък просто за човека е важно да го приемаме за мъж. След като другите му отличителни черти и самото име не са достатъчни, то нека отново и ние уточним – това е господин и инженер.