Бившата ДПС-арка БОРЯНА МЕТОДИЕВА от Перник взриви мрежата: Публично се извинява за подвеждане на избиратели и разкрива шокиращи подробности за подмазвачеството и лицемерието в ДПС – нарича забравянето на миналото предателство и „ГОЛЯМ ПОЗОР“!

Боряна Методиева

Бившият лидер на ДПС Перник Боряна Методиева е много активна последни дни по темата с партията, която напусна. Ето какво пише хапливата адвокатка:

С настоящето искам да се извиня публично на всички, които по някакъв повод през годините съм подвела да подкрепят „народните“ представители, препятстващи един административен орган да изпълни своите законоустановени задължения!

Още преди време усетих, че в бившата ми партия започват да се котират подмазвачите, лицемерите, а не хората, които искат да направят ДПС една истинска европейска партия. За жалост тези проблеми търпеливо се замитаха под килима и аз взех своето решение тогава да спра да се занимавам с политика.

Но, когато човек гледа как едни хора, които трябва да са пример в обществото, да приемат закони в полза на хората, същите тези хора да пречат на изпълнението на нормативни задължения, не мога да остана безучастна! Бях очевидец как същите тези лица правеха метани пред Почетния председател, а сега се обръщат срещу него. А кому щяха да са известни ако не беше тази партия и този човек?

Тръгнали по друг път – добре, няма лошо, всеки има право на избор. И аз тръгнах.
Но не плюй в кладенеца от който си пил!

Да забравиш миналото си и кой ти е помогнал е позор! Голям позор!