В Перник стартираха страхотна инициатива: Безплатни психотестове за малките ученици. Вижте как да подготвите детето си за училище!

77
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?

Предстои началото на учебната година и в Перник вече има страхотна новина! Центърът за обществена подкрепа стартира инициатива за безплатни психологически изследвания за деца на възраст от 6 до 7 години. Това е чудесна възможност да се оцени готовността на малчуганите за училище и да се подготвят за предстоящите учебни предизвикателства. Не пропускайте шанса да се възползвате от професионалните съвети на психолозите!

Тези изследвания са изключително полезни за родителите и учителите, помагайки им да планират образователните дейности по индивидуален начин, в зависимост от потребностите и спецификите на всяко дете. Психологическите тестове включват задълбочен анализ, който изследва училищната подготовка на децата, като осигурява важни насоки за подобряване на техните учебни умения.

Изследванията ще се провеждат в Център за обществена подкрепа, разположен на адрес кв. Калкас, ул. Захари Зограф №61 в Перник. Родителите, които искат да се възползват от тази възможност, могат да попълнят онлайн формуляра на следния линк: https://forms.gle/iyZTj2U1ZMcYG4Pk6.

За допълнителна информация и записване за изследванията, родителите могат да се свържат директно с психолозите Росен Самуилов на телефон 0896038807 и Мирослава Месова на телефон 0885012958. Те са на разположение за всякакви въпроси относно кампанията и методите на диагностика.

С тази инициатива, Центърът за обществена подкрепа се надява да улесни прехода на децата към училищния живот и да осигури най-добрата възможна стартова позиция за тяхното бъдещо образование в Перник.