ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ИНВЕСТИТОРИ: Пускат на таен търг атрактивни парцели в ПЕРНИК

Община Перник обявява търг с тайно наддаване за продажба на недвижими имоти – частна общинска собственост. Търгът ще бъде проведен на 29.08.2024 г. от 10:00 ч. в Заседателната зала на 1–ви етаж на Община Перник.

Терените, обявени за търг, са разположени в Индустриален парк – Перник и представляват изключително атрактивни парцели, предназначени за изграждане на производствени бази, складове и логистични центрове. Те са с отличен достъп до основни транспортни артерии, магистрали и новострояща се пътна връзка на пернишкия околоврстен път, което ги прави идеални за бизнеси, търсещи стратегически позиции за разширение. Парцелите са с голяма площ, равнинни и с възможност за свързване към необходимите комуникации.

Освен имотите в Индустриален парк – Перник, в обявения търг са включени и други терени, подходящи за жилищно строителство или смесено ползване. Терените са с удобна локация в рамките на града и предоставят добра свързаност с централните части и околната инфраструктура, което ги прави привлекателни за инвеститори в жилищния сектор или малки бизнеси.

Заинтересованите лица могат да подадат своите документи и предложения до обявения срок.
Подробности относно условията на участие и допълнителна информация за имотите могат да се намерят на: https://bit.ly/3YY578W