Кардиолог, съдов хирург, невролог и очен лекар от Правителствена болница прегледаха безплатно десетки жители на ЗЕМЕН по инициатива на кмета Михаил Златанов

Четиримата медици прегледаха и дадоха лекарски съвети на десетки жители на град Земен и малките населени места от общината. Кардиолог, съдов хирург, невролог и очен лекар преглеждаха безплатно земенчани през изминалите почивни дни. Безплатните прегледи бяха по инициатива на кмета Михаил Златанов.

Градоначалникът на Земен бе поел това като личен ангажимент по време на предизборната си кампания. По негова покана да прегледат и да дадат консултации на място дойдоха доказани специалисти от бившата Правителствена болница.

Четиримата медици прегледаха и дадоха лекарски съвети на десетки жители на град Земен и малките населени места от общината. Часовете за безплатни прегледи на кардиолога д-р Саша Кържина, невролога д-р Анъл Хюсменов, съдовия хирург д-р Стефан Манасиев и офталмолога д-р Славена Стойкова се запълниха буквално за часове, след като бяха обявени. В консултациите се включиха и представители на “Специализирани болници за рехабилитация – Национален комплекс” ЕАД.

Местните жители останаха доволни и изразиха надежда, че тази кампания ще се превърне в традиционна и ще могат да разчитат отново на безплатни консултации от страна на добри медицински специалисти.

“Огромни благодарности от мое име и от името на жителите на Земен към лекарите от Университетска болница “Лозенец” за вниманието и времето, което отделиха”, изрази признателност кметът Михаил Златанов.