Голяма новина за ЗЕМЕН: Още едно ОБЕЩАНИЕ на кмета Михаил Златанов, става факт: Градът най-после ще има АПТЕКА

76
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?

Вече сте гласували

Страхотна новина за жителите на град Земен. Градът най-накрая получава своята дългоочаквана аптека, която ще бъде официално открита утре, 26 август, в 11:00 ч., с водосвет и празнично настроение. Това е поредното предизборно обещание на кмета Михаил Златанов, което става факт. 

Важно е да се знае, че аптеката няма да работи ежедневно до средата на септември, поради довършителни административно-технически дейности. След 15 септември обаче, тя ще започне да функционира на пълен работен ден и ще изпълнява рецепти по Здравна каса. До края на октомври аптеката ще предлага и възможността за изпълнение на Зелени и Жълти рецепти.

Добра новина е, че жителите на общините Земен, Ковачевци и Трекляно ще се радват на специални отстъпки при покупките си, благодарение на успешно проведените преговори между кмета Златанов и фирмата собственик на аптеката. Това ще помогне да се смекчи финансовият удар от отдалечеността на аптеката от основните снабдители в София.

За улеснение на всички, вече е създадена и специална фейсбук група на аптеката, където жителите могат да задават своите въпроси и да следят за актуална информация. Можете да се присъедините към нея тук: https://www.facebook.com/share/g/VUjrxRX3LqEd42qP/?mibextid=K35XfP