ОБЩИНСКОТО ПРЕДПРИЯТИЕ „ЖИЛФОНД“ НАПАЗАРУВА НОВА ТЕХНИКА ЗА БЛИЗО 400 ХИЛЯДИ ЛЕВА! С покупката на камион и багер, пернишкото предприятие обещава да преобрази тротоарите и инфраструктурата в града

Общинското предприятие „Жилфонд“ наскоро поднови своята техника, за да работи още по-добре за нуждите на перничани. Дружеството се сдоби на лизинг с чисто нов камион Ивеко и багер. Камионът струва 240 000лв., а багерът – 140 000лв.

В свое обръщение управителят Мартин Захариев написа:

„Новата придобивка на „Жилфонд“ ЕООД. Благодаря на целия екип на дрежеството и на Община Перник! Благодаря за съдействието на господин Станислав Владимиров!Когато работата е екипна, резултатите са налице!“

За ZaPernik.com Мартин Захариев сподели, че новата техника на дружеството ще бъдат основно за благоустрояване на тротоарни настилки и в помощ на Община Перник.

Какво се случва с Жилфонд ЕООД?

32-годишният перничанин Мартин Захариев пое юздите на дружеството „Жилфонд“ през 2022г.. „Жилфонд“ прави тротоари, алеи, огради на мостове, вътрешни ремонти, навсякъде, но основно училища и детски градини, покриви. Дело на „Жилфонд“ са тротоарите в центъра на Перник и в кв. Изток по бул. „Юрий Гагарин“ и „Ленински проспект“, оградата покрай реката, мемориала и др.

Относно Мартин Захариев той е семеен, с едно дете момиченце. Завършил е бакалавърска степен „Стопанско управление“ и магистратура „Икономика на публичната сфера“.