Парк Фест ПЕЙКА в ПЕРНИК: Ивка Бейбе прави интревюта на крепостта Кракра, рап сензацията V:RGO, FYRE и македонската трап и хип-хоп група 2BONA ще разтърсят сцената. Входът е свободен – емоциите безценни

Перник отново ще избухне в ритъма на музика и забавления на 24 август, когато историческата Пернишка крепост ще се превърне в арена на Четвъртия Парк Фест „Пейка“. Събитието вече се очаква с нетърпение от всички тийнейджъри и младежи в града, разбра zaPernik.com.

Фестът ще стартира в 18:00 ч., когато крепостта ще се отвори за посетители. Преди началото на мега концерта, който ще разтърси сцената след 19:00 ч., гостите ще имат възможността да се включат в разнообразни активности и уъркшопи. От интерактивната игра „Палатка нещотърсач“ до уъркшопа по въртене на пой и демонстрациите по въздушна йога, участниците ще бъдат ангажирани с всякакви забавления.

Фитнес ентусиастите ще могат да премерят сили в предизвикателствата, организирани от фитнес център „Скандал“, докато влогърката Ива Иванова (Ивка Бейбе) ще запечатва емоциите на всички присъстващи със своите интервюта на място.

Вечерта ще завърши с грандиозен концерт, който ще обедини на една сцена някои от най-ярките звезди на българската музикална сцена.

FYRE, македонската трап и хип-хоп група 2BONA, рап сензацията V:RGO и  поп певецът – рапър с милиони гледания в YouTube Emil TRF ще разтърсят крепостта със своите хип-хоп и трап хитове, докато невероятните танцьори от Перник Dance Squad ще допринесат за уникалната атмосфера с оригинални хореографии.

Утре всички на Парк Фест „Пейка“ – входът е свободен, но емоциите са безценни.