ЗДРАВНА ГРИЖА НА МЯСТО: Земенчани получават БЕЗПЛАТНИ прегледи от топ специалисти по инициатива на кмета Златанов, който изпълнява предизборното си обещание. Кардиолог, съдов хирург, невролог и очен лекар преглеждат в събота и неделя в ЗЕМЕН

Безплатни медицински прегледи за жителите на Земен ще се извършват на 24 и 25 август (събота и неделя). Кардиолог, съдов хирург, невролог и очен лекар ще направят безплатни консултации за земенчани.

Прегледите са по инициатива на кмета Михаил Златанов, който е поканил медицинските специалисти от бившата Правителствена болница.

Прегледите ще се извършват в Поликлиниката на град Земен, в часовете от 10:00 ч. до 16:00 ч., на 24 и 25 август.

“Поканихме наистина добри специалисти, за да осигурим качествено и достъпно здравеопазване на нашите съграждани. Това е ангажимент, който бях поел по време на предизборната си кампанията. От безплатните здравни прегледи и консултации ще може да се възползва всеки един жител на община Земен, без значение от здравноосигурителния му статус. Искам да изкажа специални благодарности на лекарите от Университетска болница “Лозенец”, че откликнаха на поканата и отделиха от ценното си време”, заяви кметът Михаил Златанов.

Записването за преглед при съответния специалист ще става задължително с час, който може да се запази на телефон: 0899 168 645.

Желателно е всеки пациент да носи със себе си предходна медицинска документация, ако разполага с такава.