Съдът остави в ареста 17-годишния младеж, пребил жена пред нонстоп в ПЕРНИК

17-годишният Даниел, който преби жена пред нонстоп в Перник остава  в ареста, след като Апелативния съд потвърди мярката му за неотклонение „задържане под стража“. 

Въпреки, че младежът се разкайва пред съда за това, което е направил, съдиите прецениха, че той ще остане още зад решетките. Нужно е да бъдат събрани допълнително доказателства по случая и се правят експертизи.

Припомняме, че 17-годишният Даниел и приятеля му нападнаха възрастна жена пред нонстоп в Перник. На улична камера ясно се вижда как младежът-подсъдим напада жената с особена жестокост, като я поваля на земята и нанася няколко удара с крак в лицето й.

Вследствние на инцидента, жената се прибира вкъщи, но малко по-късно й прилошава и изпада в кома. Остава в болницата в тежко състояние на командно дишане и с опасност на живота.

Поредното насилие остро се осъжда от обществото в града, изявление по слечая направи и кметът Станислав Владимиров. В Перник темата за подобни прояви на младежи е много чувствителна от случая с прокурорския син Васил, който пребиваше хора по улиците и се гавреше с тях.