Горещо в ЖЕДНА: Авария изправи на крак кмета на РАДОМИР Кирил Стоев, екипи и доброволци

77
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?

Дълъг ден за жителите от четири радомирски села. Както и преди сме писали, проблемът с водата е като бич за живущите в селата Жедна, Кленовик, Касилаг и Негованци и по-конкретно – компрометираната водопроводна мрежа. 

Тази сутрин в 7ч. сутринта кметът на Радомир Кирил Стоев бе на място в село Жедна по повод  хроничните проблеми с водата.

По-късно Стоев написа:

„Благодаря на всички доброволци и екипи, които днес в горещия ден работиха за отстраняване на аварията. Бях на място в с. Жедна още от 7ч. сутринта, денят ни започна с репортаж по БНТ, където обясних, че най-големият проблем на жителите в населените места на Община Радомир е компрометираната водопроводна мрежа. Още от първия месец на управлението ми показахме, че отстраняването на тези проблеми е приоритет“, каза Стоев.

„В момента се работи или предстои да бъде осъществена реконструкция на водопроводната мрежа в града и населени места в общината за над 27 млн. лв. Ясно е, че трябва цялостно решение на проблема, но цялостната концепция преди години е неосъществена, радомирци са наясно с това, сега работим поетапно, но вярвам, че ще можем да се справим и там където проблемите с водоподаването са най-големи ще имаме резултати до месеци“, оптимист е радомирския кмет.

„С хората от Жедна, Кленовик, Касилаг и Негованци днес се справихме заедно. Вярвам, че ще се справим успешно с всеки проблем, който стои пред нас, ако сме единни и всички допринасяме с каквото можем за общото добруване!„, завърши Кирил Стоев.