ЦИНИЧНО НАСИЛИЕ: Вътрешният министър Калин Стоянов с реакция по случая с пребитата от младеж перничанка

Вътрешният министър Калин Стоянов с остра реакция по случая на пребитата перничанка пред нонстоп от непълнолетен младеж.

В своя профил вв Фейсбук Калин Стоянов пише :

❗️Осъждам остро циничната проява на насилие в Перник, при която младеж преби беззащитна жена. Хулиганският акт е извършен с изключителна дързост и грубо погазва установените обществени норми.
Справката в регистрите на вътрешното министерство показва, че непълнолетният извършител е познат на органите на реда – задържан е за притежание на наркотици и кражба. Очаквам днес да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража.
Надявам се на добри новини за жертвата на насилието, чието състояние остава тежко.

Припомняме, че първа публична реакция даде кметът на Перник Станислав Владимиров, който показа лицето на бияча. Можете да видите още по темата ТУК

Рано тази сутрин роднина на пребитата жена разказа подробности, като съобщи страшната вест – жената е в кома, на командно дишане, с опасност за живота. Вижте по темата ТУК.

Вчера перничанка показа шокиращи кадри, заснети от улична камера, на които се вижда бруталното посегателство. Вижте повече ТУК.