ИЗВЪНРЕДНО: Кметът на Перник Станислав Владимиров публикува за назидание СНИМКА НА БИЯЧА, пребил жена в Перник

Кметът на Перник Станислав Владимиров публикува мигновена реакция по случая в Перник, където двама души пребиха беззащитна жена пред нонстоп. Кметът публикува и снимка на бияча, за да го разобличи публично. Ето какво казва Владимиров в социалната мрежа Фейсбук:

С възмущение узнах за ужасния инцидент, при който двама мъже (единят бие, другия гледа) пребиха беззащитна жена в Перник. Този акт на насилие е неприемлив и ще бъде наказан! В Перник вече има НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. Ние се борим и ще направим града ни спокоен и сигурен, много по-сигурен от София. Ще разобличаваме биячи, крадци и престъпници и ще ги преследваме както законово, така и публично. С многото общински и частни камери, почти никой НЕ МОЖЕ да се измъкне незабелязан. Перник няма да има търпимост към подобни престъпни индивиди!

С настоящия пост публикувам снимка на един от нападателите за назидание. Нека този образ да бъде напомняне, че Перник стои зад своите граждани и ще защитава всеки един от тях. Заедно ще изградим град, в който всеки може да се чувства сигурен и защитен.

Биячът е арестуван.

„За Перник“ научи, че бияча е арестуван за поне 72 часа и пълната тежест на закона ще се стовари върху него.