ЕКСКЛУЗИВНО! Изтекоха кадри на ПОБОЯ над жена пред нонстоп в ПЕРНИК от двама НЕПЪЛНОЛЕТНИ

77
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?

Двама непълнолетни пребиват жена пред Нон стоп в Перник! Жената е в изключително тежко състояние, вече втори ден е в кома… В това ли се превърнахме?Всеки ден научаваме за убити и пребити жени..Не се страхуваме от правосъдието,не се страхуваме от Господ.. Когато не ни касае лично се вълнуваме за ден , но утре може да съм аз или може да сте вие…

Това пише в социалната мрежа Людмила, която публикува кадри от улична камера.

ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, че кадрите не са за хора със слаби сърца! На тях се вижда как младеж с червени къси панталонки поваля на земята жената и няколко пъти я рита с крак в лицето.

Абсолютно недопустимо насилие!

Както по-рано zapernik.com съобщи, двама са задържани за побой над перничанката.

Сигнал за пострадала жена бил подаден вчера в полицията от служители на ЦСМП – Перник. По данни на медиците в лечебното заведение постъпила 56-годишна перничанка, която била с фрактура на лицево-челюстна кост, най-вероятно предизвикана от побой.

Криминалисти от областната дирекция и Второ РУ предприели незабавни действия за изясняване на случая. Много бързо било установено, че инцидентът е възникнал в ранните часове на 29 юли пред НОН-СТОП в пернишкия кв. „Изток“.

Двама непълнолетни, от който основно единият нанесъл побой на жената, в резултат на което е настанена за лечение в пернишката болница със сериозни травми в областта на лицето. Причините за случилото се са в процес на установяване.

Двамата са задържани за до 24 ч. по Закона за МВР и е започнато разследване по чл. 129, ал. 2 от Наказателния кодекс за причиняване на средна телесна повреда. Законът предвижда лишаване от свобода до 6 години. Работата продължава под надзора на прокуратурата.