Радомирският бизнесмен Давид Бонев купи на жена си Ферари за половин милион

Бизнесменът от Радомир Давид Бонев купи на жена си Мис България 2015 и Мис Планет 2016 Марина Войкова ново Ферари за половин милион лева. 

В различните социалните мрежи красавицата често споделя кадри на луксозната кола, която, както сами се убеждавате, няма как да остане незабелязана.

Марина, която иначе се опитва да избяга от светлините на прожекторите, шофира бижуто в червен цвят, но не демонстрира висок стандарт на живот, изтъквайки притежанието си в уебпространството, пише „Галерия“.

За последователите й обаче е ясно, че и тя, и Давид, живеят повече от охолно, като основния доход на Бонев е от дейността му като финансов директор на платформа за купуване, продаване и търгуване на голямо разнообразие от криптовалути.

Марина Войкова, която е родом от Елин Пелин, продължава да печели от мода, както и от реклами. Тя изработва диадеми и аксесоари за коса, които продава в интернет.

Относно Давид, по-рано името му бе спрягано само и единствено с това на актрисата Елен Колева, с която бе за кратко. Нито един от двамата не е коментирал връзката и нейния край.

Давид Бонев, който перничани знаят предимно като сина на шефа на Радомир Метали, след като натрупа милиони от криптовалута, вече започна да се изявява и като ментор и гуру в социалните мрежи, като характерното за надъхващите му клипчета е, че крещи на последователите си.