„МИНЬОР“ ИЗЦЕЖДА ФЕНОВЕТЕ: Абонаментните карти на клуба струват 150 лв. за сезон без гаранция за успех! Вижте колко ще струва БИЛЕТЧЕТО на входа

Абонаментните карти за новия сезон вече са на пазара! Всички верни фенове на „Миньор“ могат да се снабдят със сезонния билет във фенклуба. За 150 лева, вие получавате достъп до всички домакински мачове, включително тези от шампионата и турнира за Купата на България. Покупката на сезонна карта е чудесен начин да покажете подкрепата си за отбора в навечерието на старта на Втора лига.

И това не е всичко! Билетите за единични мачове ще бъдат на разположение на касите на стадиона само за 10 лева всеки. Така че няма извинение да пропуснете нито един мач!

Не пропускайте откриването на сезона в понеделник, когато „жълточерните“ ще се изправят срещу втория състав на Ботев (Пловдив) от 18:30 часа. С новите попълнения Петър Вуцов и Марио Дадаков, старши треньорът Христо Господинов разполага с общо 25 футболисти, готови да завоюват победи тази есен.

Фенове споделят пред „За Перник“, че за тези пари, футболистите трябва доста да се потрудят, за да радват критичните фенове на клуба.