НЕВИЖДАН ХАОС В ПЕРНИШКОТО СЕЛО ЧЕРНА ГОРА: Жителите оставени на произвола на съдбата, селото кипи от възмущение

В пернишкото село Черна гора е пълен хаос. Жегата навън – пасти да яде пред тази в кметството. Причината е, че кметът Димитър Димитров си пуснал отпуска и оставил съселяните си на самотек, разбра ZaPernik.com

Драмата е в това, не че кметът е излязал в отпуск, а че по същото време в отпуск пуснал и служителката, която е назначена за техническо лице в Кметство Черна гора и би трябвало да го замества при нужда.

Така жителите на село Черна гора се оказали без посредник за проблемите си. Селото се тресе и всички са възмутени.

Нито можеш да си смениш гражданството, нито да си извадиш смъртен акт – докато кмета не се върне от почивка. Или поне заместничката му.

Хората в отчаянието си да си свършат работа, звъняли в община Перник, други се пробвали да отидат в град Батановци. Но от Батановци също не могат да ги обслужат, тъй като кметът Димитров не е пуснал писмено да бъде заместван от колегите си в Батановци и те нямат право да правят каквото и да било.

Димитър Димитров бе наскоро избран за кмет на село Черна гора като независим кандидат на частични местни избори. Той успя да събере 100 гласа, подкрепен от мутрите, както се твърди.