Ивка Бейбе шокира България с фалшива сватба в Перник!

Българската интернет сензация Ивка Бейбе (Ива Иванова) отново изуми своите последователи с провокативно видео, което първоначално изглеждаше като автентична сватбена церемония, заснето в град Перник, в емблематичната сграда на Минна дирекция.

Видеото, което мигновено стана хит в социалните мрежи, показва влогърката в стилна бяла рокля, пристигаща в обредния дом на Минна дирекция Перник.

Кулминацията на сюжета настъпва, когато Ivka Beibe получава мистериозно писмо с единствената дума „недей“, точно преди да изрече заветното „да“.

Новият продукт Verano Azur FUSION, най-новото попълнение към известната винена марка Verano Azur, заема централно място в тази интригуваща история. Продуктът се предлага в два освежаващи варианта – бяло вино с праскова и маракуя и розе с ягода и къпина.

За разлика от традиционното вино, тези миксове са предназначени за консумация силно охладени, с много лед и гарнирани с пресни плодове. Verano Azur FUSION се отличава и с по-ниско алкохолно съдържание, което отговаря на съвременните тенденции за по-леки и освежаващи напитки.

Ivka Beibe коментира: „Колкото и да бягаш, не можеш да избягаш от себе си. Защо да ни е горчиво, като може да ни е сладко? P.S. – напълно свободна съм“.