Топ специалисти с БЕЗПЛАТНИ прегледи в ПЕРНИК: Апарати без аналог и медици от различни области – не пропускайте шанса!

След грандиозния успех на събитието в Благоевград, Сдружение „МС СВЯТ“ продължава своята мисия в Перник! Благодарение на любезното съдействие на Община Перник, жителите и гостите на града ще имат уникалната възможност за безплатни профилактични прегледи от водещи специалисти.
На 17 юли, сряда, от 10:00 до 17:00 ч., Международният младежки център на ул. Радомир 1 ще се превърне в оазис на здравето. Експерти от различни медицински области и кинезитерапия ще извършват прегледи с уникални апарати, без аналог. Целта е да се повиши обществената осведоменост и да се подпомогне превенцията на нарастващите заболявания.
Не пропускайте шанса да се срещнете с Д-р Амар Фесток, специалист по ирисова диагностика, Невена Кръстева, експерт по биорезонанс, и още много други. Записвания на тел: 0879100674 – Биляна Петкова. 

След изключително успешното събитие по повод Световния ден за борба с Множествена склероза, проведено в град Благоевград, Сдружение „МС СВЯТ“ ще продължи добрата практика в гр. Перник, с любезното съдействие на Община Перник.

Водещи специалисти от различни области ще извършат безплатни профилактични прегледи за жителите и гостите на общината.

Инициативата събира експерти от няколко области в медицината и кинезитерапията. През целия ден в идната сряда сряда от 10.00 ч-17.00 ч специалистите ще извършват прегледи с апарати, без аналог, напълно безплатно. Целта на събитието е превенция и повишаване на обществената осведоменост за заболявания, чиято прогресивност расте през последните години.

Прегледите ще бъдат извършени в Международен младежки център гр. Перник, ул. Радомир 1.
Специалистите участващи в инициативата са:

Д-р Амар Фесток – специалист по ирисова диагностика;

Невена Кръстева -биорезонанс;

Биляна Петкова – кинезитерапевт;

Петя Димитрова – апарат на БЕЛ;

Мариана Гигова-масажист

Зори Димитрова -боуен терапевт

Прегледите ще се извършват след предварително записан час на тел:0879100674 Биляна Петкова