Волейболно шоу с победа за Миньор в Перник, фенове взривиха залата

Пред пълни трибуни в първи полуфинален плейоф надиграхме като домакин отбора на „Град“ Белоградчик с 3:1 гейма(27:25, 25:21, 22:25, 25:23). Мачът беше изпълнен с обрати и напрежение от първата до последната точка. По този начин перничани повеждат в серията, в която се играе до две победи от три мача.

Верните фенове на Волейболен Клуб Миньор Перник създадоха неописуема атмосфера, като подкрепяха отбора от първата до последната минута на двубоя.

„Тези,които ни подкрепяха от първата да последната минута,без да спрат и за секунда. Тези хора днес бяха на най-високо ниво. Атмосферата в залата беше на европейско ниво. Поясняваме – МНОГО ВИСОКО ЕВРОПЕЙСКО НИВО!
БЛАГОДАРИМ ВИ,МИНЬОРЦИ!“, казаха от волейболния клуб.

Те благодариха и за даренията в благотворителните кутии, поставени в залата. Зрителите се включиха в инициативата в подкрепа на малкия Мони и неговото семейство.

Следващият ни мач от серията е още във вторник (22.03) от 17:30 в Белоградчик. При победа за Миньор серията приключва и отива на големия финал. При евентуална загуба серията ще трябва да се реши в трети мач, който да бъде на 24.03(четв.) отново в Перник.