Наглост: Откраднаха дарения за болно дете от болницата в Перник

Една от дарителските кутии за болно дете е открадната от болницата в Перник. За това съобща майката на детето в социалната мрежа.

„Открадната е една от дарителските кутии в помощ на сина ми Дими, който е с увреждане! И за когото се борим, да има щастливо детство без страдания. Кутията беше поставена в болницата на регистратура. Само едно не мога да разбера и се питам? Що за човек трябва да си да посегнеш на малкото средства събрани, за лечението на едно болно дете? Какво сърце трябва да имаш? Грозно, възмутително и пошло. Нито ще разследвам нищо гоня крадеца. Съвеста му да го гони“, пише Жана Иванова.

Дими е роден като здраво и доносено дете, но животът на семейството му се преобръща.

“ От здраво детенце след задължителна имунизация на 1г.и 4м.тои се превърна в сянката която е и до днес“, споделя майка му.

Отключен е Микроделеционен синдром1р36.33 от който има атипичен аутизъм епилепсия тежка умствена изостаналост мускулна хипотония мускула на дясното краче атрофира затова трябват рехабилитации с електростимулации.Не говори интелектуално отговаря на годинка.Не може да тича да скача да кляка походката му е неустойчива заради атрофията на мускула.Още е на памперси пие вода от шише с биберон.Не може да се храни сам и да остава без родителски контрол .Тестисите също не му се развиват правилно
Има тежки алергии астма…..

Болката ни няма край.

Дими има вече дарителска сметка от която можем да покриваме само болнични лечения както е по закон останалото покриваме с пенсията по100% ТЕЛК решение,която е крайно недостатъчна за всички лекарства,добавки,памперси биберони,консумативи,терапии и лечения ,за които дарителската сметка не може да се използва.
Затова като майка заставам пред вас познати и непознати добри хора.Помогнете кой както има възможност Дими да живее в неговия жесток свят но без болка и допълнителни страдания.

Бъдете благословени!https://www.paypal.me/DimiPepi