Вбесиха председателя на ГЕРБ Денислав Захариев

Изумен съм, че агитационните материали в община Перник са навсякъде почистени и декларирам, че това не отговаря на истината, зави председателят на групата съветници от партия ГЕРБ Денислав Захариев на днешното редовно заседание, след получения отговор на негово питане.

„Лично аз ще отида и ще заснема плакатите и заедно с отговора ще ги споделя на обществеността“, обеща пред всички в залата Захариев. Той отправи препоръка към ръководството на община Перник да не пишат факти, които не отговарят на истината в официален документ на институцията.

Относно отговора, че няма да бъде поставена специална ограда, а само декоративна в зелената площ, която граничи с детската площадка пред магазин „Хранкомерс“ в квартал Мошино, Захариев отново изрази разочарование. Той сподели , че искрено се надява по този начин да се опази здравето на децата и перничани.

„Надявам да бъде изградена оградата, защото преди една година ми беше обещано, че ще бъде поставена допълнителна секция на светофара в Мошино, която все още не е реализирана“, посочи Захариев.