Топ 10 на най-известните перничани – ВИДЕО

Влогърът Александров събра топ 10 на най-известните според него личности на Перник, видя zapernik.com. Кои са те според класацията му? Самият Александров обещава, че първото място ще ни шокира. И се оказа прав…

На 10-то място според Александров се класира Светльо Пияницата. Влогърът публикува във видеото си и автентични кадри на Светльо Пияницата как размахва нож.

На 9-то място е поставен Мите Миньорецо, „който го е страх от Мите Пияницата и често се разхожда из улиците на Перник“.

На 8-мо място е поставен Павката, който обикаля центъра на Перник и иска пари от хората и срещу пари прави неща, които му кажат да направи. Александров е подплатил видеото си с клип как Павката ръмжи като мотор.

На 7-мо място в класацията на Александров е народната певица Ива Давидова – авторка на пернишкия хит „Перник нема вода“. Кадър от най-пресния хит на певицата също е публикуван във видеото.

На 6-то място е поставен рапърът Сахата с негово видео, в което пее за пари.

На 5-та позиция е поставен също пернишки рапър – Мартинеско, известен с песента си „Бел тигър“. Има песен и с Тита и е „много готин човек“.

На 4-то място по популярност Алексадров е сложил рапърът Никежи, който се яви на кастинг в един от сезоните на „България търси талант“ и стана национално известен с песента си „В гроба няма хора“. Кадри от знаменитото му участие можете да видите във видеото.

На 3-то място по известност е поставен кмета на Перник Станислав Владимиров – Станката. „Един страхотен кмет, който спечели Кмет на годината за 2020. Ако гледате това видео, искам да ви поздравя и че сте много готин човек и продължавайте смело напред“, каза Александров и подчерта, че с встъпването на Станката като кмет, той успял да пребори водната криза.

На 2-ро място е класиран Виктор Терзийски – фитнес инструктор и рапър, който има собствен канал в ютуб. (и който е услужил с техника за заснемането на въпросния клип)=

На 1-во място Александров е поставил …. себе си. А ако се чудите кой е той, изгледайте видеото му по-долу…