Нагла кражба пред детска градина в Перник: Обраха майка, докато оставя детето си на ясла

Снимката е илюстративна

Нагла кражба пред детска ясла в Перник! Крадци отворили колата на майка, която оставяла детето си на ясла и откраднали дамската й чанта с важни документи и два телефона.  За случката със съпругата му съобщи известният пернишки диджей Слави в социалната мрежа.Той отправи молба към перничани, ако някой открие чантата и документите да се обади.

„Откраднаха чантата на жена ми пред детската ясла срещу болницата. Отворили са колата и са я взели. Документи и 2 телефона iPhone xs и huawei. Ако някой намери черна чанта да пише поне документите да си вземе…нямам думи просто“, пише Слави Стоянов.

Оказва се, че и секунда невнимание е повод на крадците да се задействат.

Перничанка споделя, че понякога е невъзможно да вземеш и чантата си, когато носиш дете на ръце, раницата му, играчките му, бързаш за работа и дори не подозираш, че за две минути отсъствие някой ще разбие колата ти и ще те обере.

„Проблемът е, че около градината гъмжи от пияници и наркомани, храстите около яслата са пълни с игли и бутилки и убедена съм едни и същи лица от години разбиват колите на желаещите да се клонират майки, та да свършат 100 неща, преди да отидат на работа“.