Перничанинът Георги Чернев в отворено писмо: Господа кметове на Перник, господин Областен, на ден поне два пъти се сещам за вас

 Перничанинът Георги Чернев, икойто живее в село Кладница и е известен като председател на Софийската търговско-промишлена палата изпрати отворено писмо до сайта zaPernik.com. Поводът за гнева му са наболели проблеми в пернишко и селата Кладница и Рударци. 

Ето какво пише Чернев:

Отворено писмо

Господа кметове на Перник , на селата Кладница и Рударци, г-н Областен, господа техни заместници,

На ден като минавам по пътя Кладница -Рударци, поне два пъти се сещам Вас. Колко време се прави този път? Колко главоболия и неудобства бяха причинени на хората? Вие, всеки един от Вас, какво направи по темата? На кого писахте, кой беше санциониран. Вече и по обиколния път за Делта Хил не може да се минава. Тотално е разбит, има пропадания. Предпоставки за злополуки. То да беше само пътя.
Вие какво направихте по темата прекъсване на тока? Поне два пъти , всеки ден токът прекъсва.
В Рударци липсва вода ? Какво направихте поне главните улици в селата да асфалтирате? Нищо. За 15 г ул. „Матница“ в Кладница не е ремонтирана. Вече и танк не може да се минава по нея. Хубавата страна на всичко това е, че хората имаха време цяла година да си мислят дали да гласуват за ГЕРБ, за БСП или за някой друг. Оказахте се от един дол дренки.
Третият ми въпрос е в какво се изразява икономическото ускорено развитие на Перник? В нищо. Всичко се случва от само себе си. Добре, че има Господ , та напълни язовира, поне този проблем беше решен, независимо и въпреки Вас.
Господа от ГЕРБ и БСП, останете си със здраве. Скоро идват избори. Дано нещо се промени, ама надали.

Георги Чернев