Съветниците единодушни: Пламен Аспарухов е новият почетен гражданин на Перник

Общинските съветници от групата на ГЕРБ гласуваха единодушно Пламен Аспарухов да бъде удостоен със званието „Почетен гражданин на Перник“.

Легендарният спортист и треньор по вдигане на тежести, записал като състезател всички рекорди на планетата и възпитал световни шампиони, заслужено и достойно се нареди сред другите изтъкнати личности с големи заслуги за развитието на нашия град.

На днешния ден, в който отбелязваме Празника на град Перник и почитаме най-българския светец, покровител на нашия град,  ГЕРБ пожелава на всички перничани здраве, дълголетие и благополучие. Свети Иван Рилски да ни закриля в този труден за целия свят момент, и да ни дава твърдост, воля, състрадателност и човеколюбие.  В този тържествен ден отправяме нашата благодарност към всички, които с делата си градят бъдещето на нашия град. Нашите усилия са насочени единствено към това да решаваме проблемите и да работим за интересите на жителите на Перник. Нека продължим реализацията на добрите идеи и защитата на каузите за желаното бъдеще на идните поколения! Защото Перник е всеки един от нас! Той се развива с нашето желание да бъдем по-добри, да постигаме целите си, да живеем стойностно с далновидност и самочувствие! 

Честит празник, скъпи съграждани!

Нека Св. Иван Рилски бди над нас и благославя добрите ни дела!