Пернишката певица Ива Давидова отлетя за месец в Германия и запива в най-старата бирария на Мюнхен

Пернишката народна певица Ива Давидова, която прослави града ни с песента „Перник вода нема“ е на екскурзия в  Германия, заедно с новия си съпруг и запива в най-голямата и стара немска бирария, базирана в град Мюнхен, видя „За Перник“.

Ива Давидова, наскоро сключи брак с новата любов на живота си – Димо Кирилов. Тя отлетя в края на месец септември 2020г. за Германия и изкара няколко седмици, тъй като съпругът й Димо работи там.

Певицата посрещна националния празник на немците в Мюнхен и често се снима как надига пълни халби с немска бира. Наздраве!

Ива Давидова още помни вълнуващите спомени от коронасватбата си. 60 човека са празнували началото на съвместния живот на Ива Давидова и Димо Кирилов без никакъв страх от Covid-19, въпреки страшните прогнози на властите и често сменящи се забрани за събиране на хора.

Преди да тръгне за чужбина в края на септември, нашенската певица се почерпи с роднини и приятели в село Гигинци. Ива сподели снимка на чаша вино и отрупана трапеза със свекървата и кумата си. А след това отлетя щастлива със самолета към Германия.