Станислав Владимиров за пленума на БСП: Във всяка партия трябва да има критично мислене

„Винаги казвам това, което мисля. Когато не съм съгласен с това, което прави ръководството на партията, аз ще го казвам на висок глас“.

Това коментира кметът на Перник Станислав Владимиров преди да влезе в централата на БСП, където вчера се проведе първия пленум след преизбирането на Корнелия Нинова за лидер.

„Силно се надявам да спрем да се занимаваме с вътрешнопартийните ни глупости, защото последните месеци, вместо да се обръщаме към хората с конкретни послания и идеи, с които искаме да отидем на избори, защото те чукат на вратата, ние се занимаваме с това да посочваме врага с партиен билет, да изчегъртваме особено опитни партийни функционери, които могат да дадат много на нашата партия. От това тя няма да спечели, напротив – ще загуби“, каза Владимиров, пише „24 часа“.

Той коментира, че не харесва думата „опозиционери“ и че е нормално в партията да има различно и критично мислене. Това, по думите на Владимиров е здравословно за всяка една политическа сила. Станислав Владимиров смята, че колкото повече партията се отваря към хората имащи екпертиза, знания и воля да работят за доброто на държавата и партията, това е добре дошло.