Топлофикация- Перник: С дистанционното отчитане плащате само консумираната топлинна енергия

Топлофикация – Перник предлага на своите абонати възможност дистанционно да отчитат консумираната топлинна енергия. 

„С тази услуга клиентите ни получават отчет в реално време, без да е необходимо да стоят вкъщи и да чакат инкасаторите. Живеем  в много забързано ежедневие, времето е важно и никога не стига. За всеки е неприятно, когато се налага да си вземе специално отпуск ден или два, за да може да дойде инкасатор и да засече топлинните разпредели и водомерите. 

Ние работим в полза на абонатите си и искаме да ги улесним възможно най-много. С тази услуга правим точно това.“, казва Ясен Кацаров-директор на Топлофикация –Перник. 

По неговите думи всеки абонат на Дружеството може да закупи уредите за дистанционно отчитане от тях. „Подготвили сме специално ценово предложение за услугата „дистанционно отчитане“, от която могат да се възползват всички наши абонати. Те могат да платят уредите разсрочено за срок от 24 месеца без оскъпяване“, уточнява още Кацаров и допълва, че чрез разсрочването техните клиенти ще платят 24 месечни вноски по само 1,47 лв. с ДДС за всеки топлинен разпределител, а за водомерите около 3 лева в зависимост от обема на уреда.

„Дистанционното отчитане има още едно предимство, а именно, че домакинството ще плаща само и единствено това, което реално е употребило. 

Също така  отпаднат прогнозните сметки, които често се оказват невярно калкулирани най-често поради трудното прогнозиране на средномесечните температури“, заявява Кацаров.