Ексклузивно! Христо Янев e новият треньор на Миньор-Перник!

77
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?

След краха на ФК Миньор Перник и изпадането му от надпреварата за Купа България, започна да се говори за смяна на треньора на „чуковете“.

ZaPernik.com разбра, че през целия днешен ден са се водили преговори за нов треньор на клуба, който да замени досегашния Юри Васев. Самият Васев също е бил поканен на среща, но не е пожелал да разговаря с ръководството на клуба. Според ръководството на Миньор причината е натрупано напрежение в съблекалните и последваща слаба игра на футболистите. Въпреки разногласията с част от футболното ръководство, в крайна сметка се е взело решение Юри Васев да бъде освободен от поста старши треньор, а на негово място от утре начело на клуба застава бившата звезда на ЦСКА Христо Янев. 

Към момента Юри Васев се справяше успешно на тази позиция, преди момчетата от Перник да изпаднат в черна серия на няколко поредни загуби. В предпоследния мач, който те изиграха срещу Надежда положението бе плачевно и въпреки мощната подкрепа на феновете си, никой не можеше да оспори дъното.

Самият Васев бе озадачен от играта на Миньор и заяви, че поема вината от срамната загуба.