Поредният фонтан бликна точно до сградата на ВиК Перник

„Откриха дипломата на шефа на „ВИК“. Така Стефка Костадинова е коментирала поредния гейзер по водопроводната мрежа в Перник.

Клипът на Стефка, публикуваан във фейсбук групата „Снимай Перник, нека всички видят“ показва моста в близост до сградата на ВиК дружеството, на който се вижда силна водна струя очевидно извираща от спукана водопроводна тръба.

Перничани коментират, че водноият фонтан е дело на фирмата, подменяща водопровода на града, която пък фирма се ръководи къде да копае от скици на ВиК Перник, а те от своя срана… не били точни.

„А знаете ли , че тази фирма работи по плана на водопровода в града!!! Е една малка но значителна подробност плана не отговаря на истината…..Така преди 2 год. при една авария при нас един от шефовете в ВиК ни каза ние да си копаем в дворовете и да си оправяме след като сме си строили къщите върху водопровода … е да но след справка в Общината се оказа , че в плана водопровода е на улицата , а в действителност водопровода минаваше през дворовете под гаражите и домовете ни…..“,
коментира Мария Евтимова.