Започнаха предварителните продажби на апартаменти във „Витоша Апартмънтс“ 2

Вече започнаха предварителните продажби на апартаменти в големия жилищен комплекс  Vitosha Аpartments 2, който е най-новия проект на Виена Билдинг Груп в Перник. Той е продължение на успешно завършения комплекс Витоша Апартмънтс.

Комплексът се намира в гр. Перник, местността Ладовица, до Кауфланд Изток.

Районът е с отлична с отлична локация и е най-бързо развиващият се в гр. Перник. Предлага на живущите близост до природата чрез директния достъп до боровата гора на парк Иглика и панорамните гледки към планина Витоша.

Новият комплекс е с модерна визия и се състои от 2 сгради, разпределени в 5 входа с апартаменти, магазини, офиси и гаражи. На разположение на обитателите е красив и богато озеленен вътрешен двор със зони за релакс, разходка и детска площадка. На партерните нива са разположени луксозни жилища с озеленен собствен двор, магазини и офиси. Паркирането е решено чрез индивидуални надземни паркоместа и гаражи пред сградите или подземни такива в сутерена на сграда 2.

Етап 1 – сграда 1, секция А и Б включва общо 56 броя апартаменти (двустайни, тристайни и четиристайни), 2 броя офиси и 3 броя магазини
Етап 2 – сграда 2, секция В, Г и Д включва общо 64 броя апартаменти (двустайни, тристайни и четиристайни), 4 броя офиси.
В имота са осигурени общо 18 бр. гаражи, 130 бр. паркоместа и 165 бр. паркоместа за велосипедисти. Общият брой на паркоместата за инвалиди е 14 бр.

Има възможоност за закупуване на двустайни, тристайни, четиристайни и апартаменти с дворове, паркоместа и др. А плащането може да стане както със собствени средства, така и с банков кредит.

Купувачите, които избират схемите с по-висок процент първоначално плащане, получават по-добра цена, а за тези с банков кредит сме осигурили схема само с 10% първоначално самоучастие, казват инвеститорите.

Екстрите в комплекса са контролиран достъп и видеонаблюдение, над 3500 кв.м. зелени площи с детска площадка, стрийт фитнес и места за отдих на територията на комплекса, парк и стадион на пешеходно разстояние, 2 големи хипермаркета в непосредствена близост, жп и автобусна спирка, спокойна среда в район с нова инфраструктура, зона без високо застрояване, осигурена поддръжка на сградите и зелените площи.

За контакти телефон:

088 541 4158