Бизнесът с жива плът! Жоро Илиев се ожени, за да продава на гърци тялото на 15-годишната си любовница! Днес е щастливия му ден, защото…

Две години условна присъда с три години изпитателен срок и 10 000лв. глоба постанови днес в Районен съд – Благоевград, Георги Илиев, обвинен в трафик на хора, след споразумение между прокуратурата и защитата, съобщи struma.com.

28 – годишният благоевградчанин Георги бе арестуван след обвинение срещу него, че е биел и карал насила 15 – годишната си бивша жена Елизабет да проституира в Гърция.

Той живеел в плевенското село Одърне и нямал постоянна работа.

Във Фейсбук бе открит негов профил, в който се представя като Денис Моралес, където има снимки на много момичета. Една от версиите на разследващите бе, че този профил е като каталог за жени.

Пред съдия Мирослава Йорданова днес Георги се призна за виновен, отказа се от разглеждане на делото по общият ред и адвоката му сключи споразумение с прокуратурата за условна присъда от 2 години, 3 години изпитателен срок и 10 000лв. глоба.

През цялото съдебно заседание Георги се хилеше, сякаш е най-щастливият човек на земята, на излизане от залата усмивката продължаваше да седи на лицето му, очевидно доволен от наложеното му наказание.