БСП, ти си мъртва за мене!

Днес БСП събра новите си депутати на „Позитано“ 20, за да си изберат шефове. С този си акт БСП тотално показа, че не е реформирана, че не е никаква обновена партия, а си е познатата стара чанта, която хората МРАЗЯТ и която българите НЯМА да пуснат никога на власт.

Какво направиха червените кратуни днес?

Избраха Корнелия Нинова за председател на парламентарната си група. Това добре, ама:

Антон Кутев зам.председател – МОЛЯЯЯЯЯ? Този дето обиждаше перничани? Този дето говореше, че БСП е болна от СПИН? Госпожо Корнелия Нинова, имате къса памет! Ще ви припомним какво се случи точно преди 5 години: 

Преди 5 години вие казвате, че този човек вече НЕ МОЖЕ да се занимава с политика, днес го повишавате с постове? Май наистина ще се окажете госпожа Лъжа.

Това не е всичко:

Втори заместник на Корнелия Нинова ще бъде сина на журналистката Анна Заркова и внук на генерал Кацамунски – Крум Зарков. Известен в публичното пространство с подигравката си към убитите от режима на комунизма жертви. Закъснял за тв интервю, Зарков гръмна в ефира: „Извинявайте, че закъснях, но с друга група ченгета от Държавна сигурност  крояхме планове как да мъчим нечий дядо“.

И Антон Кутев и Крум Зарков са допринесли доста за загубите на БСП, а в последствие ги повишават. Срам за интелигентните хора в парламентарната група на БСП, чиито шефове ще са тези лица.

ДЪНО, ДЪНО, ДЪНО!

Имаше някаква надежда за БСП, поредната, дано и последната да бъде тя. Тази партия козината си мени, но нрава не.

Не се учудвайте комуниги, ако избирателя утре реагира както е изпял певеца:
Ако някога пожелаеш да ме видиш,
или да чуеш моя глас,
недей, недей
Ти си мъртва за мене!

 

Be the first to comment

Leave a Reply