Руската марионетка Румен Радев заигра казачок – ето доказателството и как да разпознавате слугите!

Нали не си мислите, че даден човек ей така става президент на европейска гранична държава? Просто се е родил с късмет?! Никому неизвестен генерал се показва по телевизията случайно и печели с 2 към 1 на най-голямата партия изборите за президент?

Нали не сте наивни, да си мислите, че телевизиите показват всеки с амбиции, че консервативна партия като БСП ще номинира за президент всеки случаен и най-важното… той ще спечели, ще стане президент без да има НЯКОЙ зад него?

Кой?

Вече и бабите на село се научиха, че българските политици са кукли на конци на световните играчи. Знаем американските марионетки – те са добре финансирани протестъри, дясни партии от 3 до 30%, които ходят на отчет в Американското посолство за щяло и нещяло.

Как най-лесно се разбира кой на кой е марионетка?

Войната в Сирия много помага за това!

Нека се върнем малко назад, когато бе ударен руски самолет от Турция. Тогава се разбра, че ДПС е руската партия у нас, а не Турската. Лъжа, крита десетилетия назад. Лидерът на ДПС Лютви Местан прочете декларация в защита на НАТО и срещу Русия, на следващия ден бе изхвърлен от голямата политика.

Преди дни с химическо оръжие бяха убити десетки деца. Америка удари бази в Сирия. Америка и Европа осъдиха атентата. Русия отрича. Появиха се два фронта – САЩ и Русия.

А Румен Радев?

Ще го познаете по господарите. Румен Радев изрази съболезнования за загиналите в Санкт Петербург, Русия. Изрази съболезнования за загиналите в атентата в Швеция. За Сирия – Румен Радев мълчи. Пропуска я. За американските удари – мълчи. Играе руски казачок. Покрил се е. Ако не беше руска марионетка може би щеше да покаже съчувствие и към десетките убити невинни деца в Сирия по най-кръвожаден начин преди дни. Но Господаря не дава. Путин гледа и ще се разсърди!

За 10 години в медиите се научихме на тънките игри на марионетните политици. Ще ги познаете по отношението им към господарите.

Не казваме, добре ли е, лошо ли е, да си слуга на САЩ или Путин. Просто милиони хора се надяват, че президента ще е БЪЛГАРСКИ, но май… и този няма да е.

Ваше благародие, Румен Радев, вие не се държите като президент на суверенна държава, а франчайз на Руската федерация.

Be the first to comment

Leave a Reply