Сергей Станишев шокира на със снимки, появи се с три ръце

Председателят на Партията на европейските социалисти шокира със снимки във фейсбук профила си. На един от кадрите Сергей Станишев е с три ръце, пише вестник „Ретро“ и изрично подчертава, че най-вероятно става въпрос за визуална измама или прекомерно заиграване с фотошопа на екипа на лидера на ПЕС.

Събитието е маршът „Европа заедно“, който социалистите организираха по улиците на Рим точно ден преди Европа да отбележи в италианската столица 60 години от подписването на Римските договори, които поставиха основата на Европейския съюз. В профила на Станишев веднага се появиха и коментари по повод третата ръка. Михаил Стоянов например го оприличава на рептил, сниман в момент на метаморфоза. Стоян Витеков пък пише: „Трирък другар! Нова версия на крадлив кхмер. С три ръце да „усвоява“ с 50% по-ефективно“.

Каквато и да е истината за третата ръка на Станишев и дали това не е реплика на бодигардовете на Доналд Тръмп от уличното му шествие при встъпването в длъжност, но кадърът скоропостижно бе свален от социалната мрежа.

Be the first to comment

Leave a Reply