2017 година дойде, а идват и избори! Слава Севрюкова предрече : Юздите на държавата поема жена. Политик на 44 години ще спаси България. Затворите ще преливат от политически предатели!

Вече влязохме в 2017 година. А политическата ситуация в страната е много интересна, осеяна с много събития. В началото на Новата година официално в длъжност встъпи петият президент на България – Румен Радев. Предстоят и нови парламентарни избори. Положението на досегашните лидери на политическата сцена е нестабилно, а на нея напират да се качат поредната доза „нови лица“ и партийни формации. 

Но далеч от прагматизма, нека да си припомним едни от най-емблематичните пророчества за 2017 година на българският феномен Слава Севрюкова, която говори именно за времето, в което живеем. Ние ще сме преките свидетели на случващото се през следващите две години, които тя описва. А именно: Тази година на политическият небосклон трябва да се появи мъж на 44 години, който да тласне България по нов, по-добър път.

Ето какво казва Севрюкова!

През 1980 г. на гости при Севрюкова дошла доц. Лилия Методиева с няколко свои приятелки. Пред компанията Слава изведнъж започнала да ниже предсказания свише за държавата. Тя обявила, че през 2017-та политик на 44 години ще спаси България.

„И други много са любопитствали за самоличността на новия месия. Тука леля Слава винаги казваше, че вижда името му, както и от кой град е, но повече няма да разкрие, за да не застраши живота и съдбата му по някакъв начин“, сподели Николай Ганев, който навремето също често отскачал за съвет до къщата на пророчицата.

Веднъж тя вметнала, че към 80-та година спасителят на българския народ е 7-8 годишно момче. Разтълкувайки това пророчество излизало, че политикът е роден през 1972-ра или 1973-та и след две години, когато ще се появи на политическата сцена, би трябвало да бъде около 44 годишен.

Когато дошли демократичните промени комшийката им не била особено очарована. Точно година и половина преди да се спомине, леля Слава заявила пред своя най-приближен човек доц. Иво Лозенски, че народът сега се радвал, ала страната ни имала още много да пати заради тежка карма.

„Ще дойде време и населението ни силно ще оредее…“, предупредила ясновидката за силната емигрантска вълна.

„Ей два пъти по толкова правителства ще се сменят, докато дойде доброто за българския народ“, въздъхнала Севрюкова и направила с пръстите на двете си ръце жест, означаващ две по десет. „Дотогава всички управници само ще крадат народа и ще мислят за джоба си“, ядосвала се жената с най-силното Трето око в света.

Според всевиждащия феномен преломният момент ще настъпи между 2017 и 2018 година. По това време на важен ръководен пост ще застане жена. Тя ще се нагърби да сложи ред в хаоса, предрекла Севрюкова. Именно тя щяла да проправи път на месията в политиката ни. А щом това се случи (малко преди това или след), щял да се появи и той – въпросният българин, в който е прероден духът на цар Давид. Досущ като в библейската притча той ще посече гиганта Голиат, символичен образ на родната корупция и действащите фактори в нея. Слава Севрюкова била категорична, че точно този човек ще раздаде възмездие на продажните политици, чиновници и магистрати. Затворите ще бъдат препълнени с народоотстъпници и предатели, които доскоро са ни управлявали.

 

Be the first to comment

Leave a Reply