Бойко Борисов си чака „Златния скункс“

Защо  не се замислим какво каза Доналд Тръмп за корупцията във Вашингтон, че Вашингтон е създал ИД – най-голямото зло, че 2 щата въведоха смъртното наказание, а когато Ердоган каза, че ще въвежда смъртното наказание, всички скочиха. Това заяви премиерът Бойко Борисов в ефира на Нова телевизия.

Със завист казах, за Трифонов, че всяка партия ако има 2 часа за предизборни изказвания е добре. Едно е СКАТ, едно е АЛФА, ГЕРБ няма телевизия, защото това са вече 6-7 години управление. Трупаш негативи. Когато затваряме тунели, и се натрупва опашка хората псуват нас. Те не се сещат, че при първия земетръс са слагали чували с цимент. Те мислят, че е плоча“, каза премиерът.
Гласовете ни от Турция изцяло се дължат на ДОСТ и Лютви Местан. Той се обиди, че не искахме подкрепата. Те искаха да измерят гласовете с ДПС. Той сега пак каза – щем, не щем, те пак така ще гласуват.
Вратата към ГЕРБ със съжаление го казвам, защото в политиката не е хубаво така да се казва, но я затворихме преди време. ДПС знаят, че с ГЕРБ няма да управляват.
Моля ви като журналисти. Идете в едно Никола Козлево, не го знаете сигурно къде е“, обърна се Борисов към водещите, но Николаев го обори: Знам го до Шумен“.
„Там се ненавиждат с ДПС. Казват истинският враг на ДПС е ГЕРБ“, каза премиерът.По повод оставката той каза, че очаква „скункс“. „Как си го представяте отивам в парламента, подавам оставка и те не я приемат? Вие се шегувате, защото имате празник. Следва това, което съм казал. С нетърпение очаквам „Господари на ефира” да ми дадат скункса.“, посочи премиерът.

„От вота за президент зависи дали ще има правителство. Грешките са ми в предизборната кампания, не в избора за президент! Аз казах, по-важно ми е правителството. Всичко се върна като бумеранг срещу нас. И партията, и хората разбраха, че Цачева действително е по-добрият кандидат“. Това заяви в ефира на Нова телевизия премиерът Бойко Борисов.

„Затова ни се плаче, когато стане въпрос за нашите деди. Считах, че трябва да спазим закона един месец преди изборите да изкараме кандидат. Считах, че нито кметове, нито аз трябва да се занимаваме с кампания.

Ако в сряда имах колебание, снощи след дебата си легнах спокойно. Това е причина и за доброто ми настроение. Във всяко едно отношение Цачева го превъзхожда. Знаеща, нелъжеща, не се тупа в гърдите за неща, които всъщност не е направила“, обясни Борисов.

„Радан не го харесвам, не е и за харесване. Той цитира Моника Маковей, която предяви претенции към българските територии и заяви, че първо при нея щял да отиде сигурно да й ги върне.

Кънев е двуличен. Може да имам много кусури, но за мен всичко се знае“, завърши премиерът.

„Всяка моя грешка си я признавам, поправям и се опитвам да направя най-доброто за хората и за България. Водя изключително тежък и напрегнат личен живот – от 07:30 до 9.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов в ефира на Нова телевизия.

„Върнахме ли туристите в България? Оправихме ли си отношенията, за да ни опростят лихвите за АЕЦ „Белене“? Постигнахме ли най-ниската цена за газ в България? В кое повече прагматика ще сложи Радев?, попита Борисов.

„И с Тръмп ще се разберем със сигурност, ако ние спечелим. В България е модерно да си опозиция, никой не иска да поеме отговорност“, заключи Бойко Борисов.

Be the first to comment

Leave a Reply