Кате сложи малко грим, или поне червило

Как оценявате работата на кмета на Перник Станислав Владимиров?

Кате сложи малко грим, или поне червило“, посъветваха актрисата от „Оркестър без име“ възмутени от външния й вид жени.

Катето Евро предизвика не един и два подобни коментари след като публикува видео, на което с Марта Вачкова и компания припяват хит на Дони и Нети. Голяма част от хората, които са видели клипчето обаче не останаха очаровани от видяното и най-вече захабения външен вид на майката на Александър Кадиев.

„Дърти вече, но не се поддържат тия жени никак! Животът не е само плюскане и пиене. Гледайте се в огледало, бре!“, посъветва ги погнусена представителка на нежния пол. Защитничка на звездната компания обаче бързо се притече на помощ. „Да не би, да искате да си слагат силикон на устните и да приличат на маймуни! Само прическите им малко не ми харесват, но са весели и позитивни, това е най важното“, отбеляза почитателката.

Заради прекалено превъзбуденото поведение на Еврото в краткото видео, някои попитаха директно: „Тези дрогирани ли са?!“, други пък просто констатираха: „Пияници ама звезди, нема що!“

„И нова ракия се сипва, яденето е изядено!“, превива се емоционално Мартина Вачкова, а преди това Катето обяснява, че пият за Кирчо т.е. Маричков, който почина преди дни. „Дони, обичаме тееее! Нетииии! Днеска ни е ден за Кирчо и за теб!“, крещи Катерина, която видимо е на градус. Освен Марта, компания им правят поетът Добромир Банев, актьорът Петър Антонов и бившият изпълнителен директор на Националния филмов център Камен Балкански, написаха от hotnews.bg.