Твърди се, че Пи Диди е малтретирал деветгодишно дете

Пи Диди

Нова вълна от дела тръгва към рапъра! Шон „Диди“ Комбс (54) е в ареста от две седмици . Прокуратурата го обвинява, наред с други неща, в малтретиране, трафик на хора и сексуално насилие. Сега адвокатска кантора от Хюстън излиза и твърди, че Диди е малтретирал момче, когато е бил само на девет години!

Твърди се, че адвокатската кантора в щата Тексас представлява общо 120 (!) души, които искат да повдигнат обвинения срещу падналия музикален магнат. Те са за изнасилване, малтретиране и сексуална експлоатация.

Сред 120-те има 25 непълнолетни по това време

Шефът на фирмата, Тони Бъзби, каза на пресконференция във вторник: „Очаквам, че ще започнем да завеждаме делата през следващите 30 дни.“ Има 25 от жертвите, които той представлява – около 60 мъже и 60 жени непълнолетни по време на насилието. От 1991 г. насам престъпленията се извършват предимно на партита или събития в Ню Йорк и Лос Анджелис.

Деветгодишното тогава момче е привлечено на кастинг с обещанието за звукозаписна сделка. Там Диди и други са го малтретирали сексуално в „Bad Boy Records Studio” в Ню Йорк, съобщава „ TMZ ”. Говори се, че музикантът е принудил друг непълнолетен да прави орален секс.

Адвокатът също така твърди, че 15-годишна тогава е била откарана със самолет до Ню Йорк, където е била дрогирана на парти.

След това Диди я изнасилил в лична стая и се твърди, че други хора са я изнасилили сексуално след това.

Говори се, че Диди е изнасилил бременна жена

Тони Бъзби също разкри, че ищецът е бил бременна по време на насилието. Тя загуби съзнание след вечеря с Диди в Маями, след като се твърди, че й е дадена напитка, примесена с успокоително за коне. Жената се събудила в леглото на Диди с наранени гениталии.

Други известни личности са посочени в съдебните дела

Сега става опасно за някои холивудски звезди, защото се очаква и други знаменитости да бъдат посочени в съдебните дела.

Шефът на фирмата ще съди всеки, който е участвал в предполагаемото насилие или е знаел за него и е отказал да го прекрати. Твърди се, че съдебните дела съдържат „имена, които ще ви шокират“.

Ерика Улф, адвокат на Шон „Диди“ Комбс, заема отбранителна позиция: „Както подчерта юридическият екип на г-н Комбс, той не може да отговори на всяко неоснователно обвинение в това, което се превърна в безмилостен медиен цирк.“

Продължава: „Въпреки това, г-н Комбс категорично и категорично отрича като неверни и клеветнически всякакви твърдения, че е малтретирал сексуално някого, включително непълнолетни.“

Новосъбран правен екип сега прави нов опит да осигури освобождаването му под гаранция. Това вече два пъти беше отхвърлено от съда.