ВЛАСТТА В ПЕРНИК: Първи думи на новият зам.областен управител от ДПС

Симеон Гебов
Симеон Гебов

Новият  заместник областен управител на Перник Симеон Гебов встъпи в длъжност. Той е излъчен от Движението за права и свободи, което предизвика реакция на партия „Възраждане“. Патриотите организират днес протест срещу новия зам.областен. 

Първите думи, след назначението му, отразяваме в сайта „За Перник“:

Г-н Гебов, как се чувствате като новоназначен заместник областен управител на Перник?

Симеон Гебов: Чувствам се изключително горд и развълнуван от тази огромна отговорност. Като човек, роден и израснал в Перник, винаги съм бил изпълнен с енергия и нови идеи, готов да работя упорито за просперитета на областта.

Какво бихте казали на жителите на Перник в този момент, особено след декларацията на Възраждане за протест срещу Вас?

Симеон Гебов: Искам да призова всички жители на Перник да загърбим политическите си различия и да се обединим в името на успешното развитие на нашата област. Тук живеем не само ние, но и нашите деца, които са нашето бъдеще. Заедно трябва да работим за една по- добра и благоустроена област Перник, както и за по-добри условия за живот и работа за всички нас.

Използвам случая да благодаря на г-н Людмил Веселинов за подкрепата и се надявам да дам своя принос за работата на неговия страхотен екип и областната администрация като цяло, чрез което, заедно да постигнем значими успехи за областта.

Следим темата!