Бившият модел Маги Сидерова срещу младата любовница: Изневяра и провалени операции!

Мисис България 2003 Маги Сидерова (бивша Желязкова) изживява сериозна криза на възрастта и се е вманиачила по пластичните интервенции, след като с Георги Сидеров са се разделили тихомълком.

Двамата сключиха брак преди 7 години, но преди близо година моделката го напускала заради изневяра с по-млада жена, разкриват източници на Intrigi.bg. Оттогава Маги изпитвала сериозни комплекси заради възрастта си и правела всякакви опити да се подмлади. За съжаление – ефектът е обратен.

Една от най-красивите родни моделки тотално е окепазила външния си вид. Макар да има тяло на нежна богиня, моделката в лице е заприличала на мъж, и то не особено привлекателен, заключват феновете й.

Перманентните вежди, които си е изрисувала Маги, са толкова дебели, че я сравниха с орангутан. Чертите на лицето й също са станала груби и изострени, вероятно в резултат на серия от пластични интервенции.

Сидерова чукна 50 години и за да прикрие възрастта си, се е подложила на драстични процедури.

Моделката се грижи изключително много за фигурата си и може да се похвали с плочки и безупречно тяло. За съжаление дори сексапилните й форми не успяват да компенсират мъжката й визия.