УЖАС НА ЛЕТИЩЕТО: 54-годишна британка се наръга нарочно с ножица във врата пред аптеката на летището в Ибиса, Испания, пред очите на туристи и минувачи; състоянието й първоначално беше сериозно, но стабилно, а по-късно критично, след като беше преместена в болница „Кан Мизес”; полицията пристигна веднага, а служителка на аптеката разказа как жената купила ножицата и се самонаранила, въпреки опитите на свидетели да я спрат – кръв по целия под на летищния терминал!

Жена (54) от Великобритания се бори за живота си от снощи , след като се намушка няколко пъти с ножица във врата пред аптеката на летището в Ибиса , в Испания, пред очите на туристи и минувачи.

Състоянието й първоначално беше описано като „сериозно, но стабилно„, след като тя беше спешно преместена в болницата на острова „Кан Мизес“.

Но този следобед състоянието й се влоши, оставяйки я в „критично“ състояние в интензивното отделение на болницата.

„Тя се намушка във врата нарочно“

На неназованата жена е оказана медицинска помощ на място, за да бъде стабилизирана, преди да пристигне в болницата малко преди обяд. Твърди се, че се е намушкала няколко пъти във врата точно пред аптеката. Снимки от мястото показват кръв по целия под на летищния терминал, за който се твърди, че е бил окупиран по това време.

Полицията, която снощи извършваше оглед, пристигна на място почти веднага.

„Опитах се да я спра“

Не е ясно дали жената е била сама или с други хора по това време и какво я е накарало да се нарани. На този етап също не е известно дали тя е била на път да се качи на полета.

– Опитах се да я спра, но беше трудно, защото беше едра жена – обясни служителката в аптеката, от която жената купила ножицата.

– По това време в аптеката имаше и други хора. Отвън целият под беше в кръв, преди служителите на летището да дойдат да го почистят, след като жената беше откарана с линейка – обясни свидетелят на злощастното събитие.