Певецът Миро и перничанката Елица са в процес на строеж на зашеметяващ дом

Певецът Миро и съпругата му Елица са в процес на строеж на зашеметяващ дом, заобиколен от борови дървета и с панорамна гледка към Витоша. Миро е споделил няколко снимки в Инстаграм, показващи напредъка на проекта, но засега пази в тайна местоположението му.

Гледката от дома е истински спираща дъха: в далечината се вижда емблематичната телевизионна кула на Копитото. Някои от последователите на Миро предположиха, че строежът е в Горна баня, но певецът не е потвърдил тази информация.

Миро е лаконичен в коментарите си за проекта: „Когато е готово, ще покажем.“

Снимките разкриват, че строежът е на финален етап. Къщата ще разполага с просторни тераси, а в близост се издигат високи борове. В бъдеще семейството ще се радва на чист въздух, спокойствие, уют и несравнима гледка.

Съпругата на Миро, Елица, управлява успешен италиански ресторант в Лондон. Според Миро там се приготвят най-вкусните пици. Преди три години ресторантът е включен в класацията на списание ELLE за най-добрите италиански ресторанти в Лондон.

Очакваме с нетърпение да видим крайния резултат от проекта и да се насладим на още снимки от мечтения дом на Миро и Елица!

Коментари

коментара